Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Daarom slaag je bij Het Rijhuis


  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Gegarandeerd 60 minuten les
  • Alleen met jouw instructeur in de auto
  • Leer van de video van je rijles
  • Ervaren begeleiding bij faalangst
  • Specialist bij autisme en ADHD

Rijlessen volgen in regio Sittard-Geleen, Maastricht-Valkenburg en Heerlen bij autorijschool Het Rijhuis ben je altijd aan juiste adres!

Het Rijhuis is jouw autorijschool in de regio Sittard-Geleen, Maastricht-Valkenburg en Heerlen, voor persoonlijke rijlessen. Tijdens jouw rijopleiding krijg je begeleiding op maat en eerlijk advies, zodat je snel je rijbewijs hebt en veilig de weg op kunt. Onze rij-instructeur Math Muijen heeft door zijn jarenlange ervaring een geheel eigen en effectieve manier van coaching ontwikkeld, om zo zijn leerlingen op weg te helpen.
lees meer >>Hoe is een autorijlespakket opgebouwd?

Wil jij autorijles gaan nemen en wil je weten wat dit kost? Als je verschillende rijscholen vergelijkt zie je altijd andere prijzen? Hoe kan dit en wat heb je nu echt nodig? Ik leg het jou hier uit...

Lees meer

Een nieuwe rijlesauto

Na 5 jaar met veel plezier te hebben gereden in mijn Volkswagen Polo, wordt het toch echt tijd voor een nieuwe lesauto. Veel cursisten hebben hun rijbewijs B behaald in de Polo maar deze is nu aan vervanging toe. Lees hier welke auto het is geworden

Lees meer

Autorijschool Het Rijhuis Sittard, Heerlen bestaat 5 jaar!

Ik heb een leuk nieuwtje: Onze autorijschool Het Rijhuis bestaat deze maand 5 jaar, jawel hoor je leest het goed 5 jaar!!! De afgelopen 5 jaar waren bewogen jaren met ups en downs waarin ik een hoop geleerd heb over het runnen van een rijschool.

Lees meer

Rijhuis opent tweede vestiging in Sittard-Geleen!

Ik wil bij deze het heugelijke nieuws met jullie delen dat het vanaf nu definitief is: we zijn verhuisd met onze rijschool en hebben nu een 2e vestiging in Sittard erbij!!

Lees meer

Snelcursus of spoedopleiding, wel of niet?

Graag wil ik jullie in deze blog een stukje uitleg geven over het wel of niet volgen van een snelcursus/spoedopleiding voor het behalen van je rijbewijs B (automaat of schakel).

Lees meer

Vermelden slagingspercentage van belang, ja of nee?

Voor de klant is het enorm moeilijk om een goede rijschool uit te zoeken. Is bijvoorbeeld het slagingspercentage van belang? Ik geef je tips waar je op moet letten.

Lees meer

Leer de belangrijkste aandachtspunten

Ik laat jullie in een informatieve video diverse verrichtingen in de auto zien. Door deze regelmatig te bekijken en te toe te passen in de praktijk, ben jij straks goed voorbereid op je examen!

Lees meer

Bijzondere verrichting: Recht achteruit rijden

Vind jij het moeilijk om recht achteruit te rijden? Geen paniek! Ik heb een instructie filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe het moet. Bovendien heb ik alle aandachtspunten op een rijtje gezet.

Lees meer

Hoe haal je snel je theorie-examen?

Vandaag leg ik je uit hoe wij, als rijschool in Heerlen en Sittard-Geleen, jou begeleiden bij het studeren voor het theorie-examen van het B-rijbewijs. We geven je tips hoe je je zo snel en goed mogelijk de theorie eigen kan maken.

Lees meer

Ben je bang achter het stuur en heb je rijangst?

Ben jij weleens bang achter het stuur? Durf je niet meer op de snelweg te rijden? Lees dan mijn verhaal over rijangst. In deze blogpost geef ik je een aantal tips, zodat je weer ontspannen achter het stuur kunt zitten.

Lees meer

Wat zit er onder de motorkap?

Wil jij ook een kijkje nemen onder de motorkap? Kijk dan samen met mij naar de belangrijkste auto-onderdelen en krijg goede tips..

Lees meer

Tussentijds Toets

In dit korte filmpje vertel ik je iets over de tussentijdse toets (TTT), zodat je weet wat het inhoudt en waarom het goed is om er een te doen.

Lees meer

2toDrive

Door 2toDrive kun je tegenwoordig eerder beginnen met het volgen van rijlessen. Dit kan nu al vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden, mag je rijexamen doen. Ben je geslaagd, dan…

Lees meer

RIS-opleiding

De Rijopleiding In Stappen (RIS) is een moderne rijopleiding met een veel hoger slagingspercentage, dan de reguliere rijopleiding. Bovendien toont onderzoek aan dat je als bestuurder veiliger het verkeer in gaat...

Lees meer

Autisme en ADHD

Mensen met autisme of ADHD kunnen net zo goed autorijden als ieder ander. Alleen verwerken deze mensen informatie op een iets andere manier. Hierdoor is leren autorijden wat minder vanzelfsprekend...

Lees meer

Bekijk onze video's

Wil jij een gratis proefles aanvragen?

* = verplicht