Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Leerlingen van rijschool Het Rijhuis in Heerlen en Sittard-Geleen vertellen

Uiteindelijk hebben wij maar één doel: onze leerlingen laten slagen van hun rijexamens en ze daarin veel persoonlijke begeleiding bieden.
Enkele van onze enthousiaste geslaagden delen graag hun ervaringen met jullie.
Reacties van enthousiaste leerlingen en geslaagden:

Bianca (Moeder van Amber)

Math Muijen dank je wel voor alle lessen & geduld wat je met Amber Vervoort hebt gedaan. Ondanks haar AD(H)D resulteerde het in: "alles in 1 keer gehaald." In een woord SUPER! Dus wil je een goede rijschool, ga dan naar Autorijschool Het Rijhuis. Zeer zeker aan te raden.

Yara

Hi Math! Heel erg bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen. Ik ben altijd met veel plezier in de auto gestapt bij je:)

Nicole

Ook namens mij bedankt voor de leerzame en gezellige lessen en ook voor mn zelfvertrouwen dat ik het kan,ben superblij dat ik de eerste keer geslaagd ben heb superveel plezier van mijn rijbewijs:) heel erg bedankt Math!

Ricky

Hallo Math! Ik wil je heel erg bedanken voor de leuke maar vooral zeer goede en leerzame rijlessen!! Een aanrader voor de rest die zijn rijbewijs moet halen. Bedankt Math!!!

Britt

Hey Math, Hoe is het? Tis alweer een tijdje geleden dat ik bij u mijn rijbewijs heb gehaald. De vrijheid die het me gegeven heeft is een supergroot cadeau, dus nogmaals heeeeel veel dank!

Lara

Dankjewel voor de goede en toch wel gezellige rijlessen!!! Ik ben heeel blij dat ik de eerste keer meteen geslaagd ben!!!

Sander

Hey Math! Allereerst, bedankt voor je goede en persoonlijke begeleiding en inzichten die mij erbij geholpen hebben om mijn rijbewijs te halen.

Naomi

De lessen zijn duidelijk en geven meer dan goede inzichten op wat je te wachten staat achter het stuur.

Mischa

Hallo, Ik ben superblij dat ik bij jullie gelest heb en dat ik via deze weg de mogelijkheid heb gekregen over mijn onzekerheid te komen en te slagen voor mijn rijbewijs.

Vince

Hej math ik moet je toch even laten weten dat ik het super chil vind om bij jou te lessen, want het is prettig om samen te werken en er is een leuke sfeer in de auto.

Debby

hoi hoi, YES!! YESS!!!! wat voelt dat goed om na 20 lessen de 1e keer te slagen voor me rijbewijs!!!!!

Ashley

Hey Math,ik verheug me nu al op de volgende les. Ik voel me altijd zo op mijn gemak bij jou, want je bent zo lekker rustig. Tot zaterdag!

Doris

Heeeey Math! Heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! ik heb heel veel geleerd tijdens alle lessen en daardoor ook in 1x geslaagd!

Claudia en Frank

bedankt voor de goede rijlessen voor me man frank hij heeft echt met heel veel plezier de lessen gevolgt bij math en math heeft hem super rijlessen gegeven en veel goede tips gegeven bij deze super bedankt namens de vrouw van frank claudia

 

Marianne

Hoi Math, Heel hartelijk bedankt voor alle geduld wat je met me hebt gehad. Dankzij jou durf ik nu, na 20 jaar, weer de autobaan op en durf ik zelfs vrachtwagens te passeren. Mijn wereldje is dankzij jou een stuk groter geworden! Groetjes Marianne

Chantal

Zoals ik op Facebook ook al aangaf, ben ik echt super dankbaar dat ik eindelijk dankzij u (Math) mijn rijbewijs heb kunnen halen! Ik had voorheen problemen met een andere rijschool en toen heb ik de tip gekregen om bij Het Rijhuis te gaan lessen..En echt hele grote complimenten want deze rij instructeur geeft er echt om dat je slaagt op een zo goed mogelijke manier! Toppie! Nogmaals heel erg bedankt !

Gino

Bedankt math, De begeleiding is super De tips die hij meegeeft zijn handig dankzij hem ben ik geslaagd. Deze man is echt een aanrader als rijinstructeur Mvg Gino.

Kyara

bedankt math, en ja zo als gino al zegt de begeleiding is super de tips die hij mee geeft zijn handig dankzij hem ben ik ook geslaagd deze rijschool is een echte aanrader voor iedereen de lessen waren super gezellig mvg kyara ik zie je op de weg.

Davy

Heej met Davy, Bedankt voor het mee helpen voor het halen van het rijbewijs, math heel erg bedankt voor alle steun en er door komen voor het rijbewijs, ik heb er veel aan gehad en zal het in de toekomst goed gebruiken, Groetjes Davy.

Natasja

Een mooie afsluiter van het jaar! 31 december 2012 was ik examen klaar.

Hubert

Wat een prachtige website hebben jullie ;-) Veel succes met de rijschool.

Miriam

Hoi Math, ik ben heel erg tevreden over de manier waarop jij mij les geeft. Als 59 jarige is het niet zo makkelijk meer om nog te lessen, maar je bent super geduldig en rustig en niets is je teveel.

Kenny

Hey Math Het is helemaal te gek dat ik met mijn 16,5 de kans krijg om al rijles te kunnen nemen. Maar wel heel erg moeilijk dacht ik.Ik ben toch wel onzeker en heb moeite met leren.

Mila

Hoi Math. Ik wil je heel hartelijk bedanken dat je zoveel moeite doet om mij tijdens de rijlessen het besturen van de auto wilt leren! Met jou hulp hoop ik mijn rijbewijs heel snel te behalen. Mila.

Carla

Math, Ik hoor via Lara en Vince dat je op een fijne manier les geeft,Je legt zaken rustig uit en hebt alle tijd,tevens is de sfeer in de auto goed(wat ook belangrijk is)Zelf heb ik ervaren dat je je zaak met gevoel runt(fijn).

Mark

Hoi Math, Ik ben zeer blij met me rijbewijs die ik heb gekregen door middel van je lessen. Ik kan het iedereen aanraden om bij jou te beginnen. Succes in de toekomst!

Savielle

Hallo Math .. nu ik m'n rijbewijs heb ga ik wel de gezelligheid in de auto missen en de steun wat ik altijd heb gekregen ..... ik ben echt heel blij dat ik voor jou heb gekozen .. ik voelde me echt op me plekje :D. Als ik weer zou moet kiezen zou ik bij jou terug komen ..

Marielle

Ik wil Het Rijhuis aanbevelen aan iedereen die worstelt met een vorm van rijangst. Na een forse aanrijding durfde ik nauwelijks nog te rijden. Enkele lessen van Math hebben mij weer het zelfvertrouwen gegeven dat ik kwijt was, en nog belangrijker....ik rij weer! Math, dank voor je rust en positieve feedback!

Reactie toevoegen

Vul hieronder het formulier in om ook jouw reactie toe te voegen aan deze pagina

* = verplicht