Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Jouw rijschool voor persoonlijke rijlessen in heel Zuid-Limburg

Rijschool Het Rijhuis heeft twee vestigingen: een in Sittard-Geleen en een in Heerlen. Door deze twee locaties, bieden we rijlessen aan in heel Zuid-Limburg.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een enorme drive. Onze klanten komen uit de hele regio: van Roermond tot Kerkrade en van Landgraaf tot Maastricht. Naast het bieden van een professionele rijopleiding, proberen wij toekomstige bestuurders ook bewust te maken van zuinig en (milieu) bewust rijden.

Altijd als enige leerling in de auto

Onze rijschool is een kleinschalig bedrijf. We blinken uit in het geven van persoonlijke aandacht aan onze leerlingen. Er heerst altijd een ontspannen en rustige sfeer en je hebt steeds dezelfde rij-instructeur. Zo bouw je snel een vertrouwensband op met je instructeur.

Onze lesmethode wordt steeds aangepast aan de individuele cursist. Omdat iedere leerling uniek en anders is, houden wij in de lesmethode rekening met leeftijd, aanleg en motivatie.

Wij bieden zowel losse lessen als lespakketten aan. Elke les duurt 60 minuten. Hierdoor heb je altijd voldoende tijd om te oefenen. Wat ook fijn is, is dat je altijd alleen met de rij-instructeur in de auto ziet. Hierdoor kan hij zijn aandacht volledig op jou richten en gaat er tijd verloren aan het naar huis brengen van andere leerlingen.

Bij onze lespakketten zit standaard een eigen verklaring en het praktijkexamen. Voor meer informatie over onze pakketten, 

 Kijk je hier. 

Meer weten?

Rij-instructeur Math Muijen:

"Wij hebben bewust ervoor gekozen geen prijsvechter te zijn. Wij willen kwaliteit bieden en echt aandacht besteden aan onze leerlingen. Daarom krijgt iedere leerling bij ons persoonlijke begeleiding. Desondanks bieden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding."

 Neem een proefrijles bij Math